Translate

lördag 3 november 2012

Halloween

fredagfredagfredagfredag. två veckor kvar i skolan och sen är det thanksgiving break!

I onsdags var det ju halloween, och oj vad amerikanerna går all in alltså. hus dekorationerna är helt sjuka, spindlar två meter stora som dom sätter fast över hela taket, spindelväv över hela gräsmattan och stora uppblåsbara pumpor, spöken och frankensteinar. och det är inte bara barnen som klär ut sig. även de vuxna som är hemma och delar ut godis är oftast utklädda och sitter utanför i kylan med en gigantisk godis skål. I Sverige blir dom bara arga om man går trick or treating för det är allahelgona och massa. eller så ger dom oss en clementin och tror att vi blir överlyckliga som får nyttigt "godis". tråk sverige.
iallafall så var det väldigt amerikanskt allting. Jag, Connor, Kylie och våra tre kusiner i huset bredvid gick allihopa ut på en liten godistiggarrunda, och föräldrarna följde också med på en liten promenad.
vi fick ihop en hel del godis som vi nu har i en kartong i köket för att påsen gick sönder av vikten. mår illa dygnet runt ungefär. men gott äre, även fast jag saknar marabou till döds.
lite bilder får ni också.
gatan utanför mina kusiners hus

inte så jättemycket dekorerat , men lite iallafall

när det började bli lite mörkare började vi knacka på dörrar

det kom förbi en polisbil och polisen delade först ut godis genom rutan, men sen kom det så många barn att han blev tvungen att gå ut. och föräldrarna sa hela tiden "remember kids, don't ever take candy from a stranger who offers to give you some. only if it's a policeman it's okay."

sämsta bliden med sämsta kameran. det här huset hade iallafall lampor runt hela verandan, spindelnät och spindlar i buskarna och en massa blinkande dödskallar.

en del av våran godishög

allihopa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar