Translate

lördag 22 september 2012

jupp

tjenare, här sitter jag och har inte bloggat på ganska länge. vet inte riktig varför. Vi har ju haft lov en vecka här nu, har inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Vi var barnvakter för kusinerna två dagar, galet med mysigt. Förra veckan var jag på baseball match nummer två, vilket var mycket roligare än den första. såååååå mycket mer folk, och alla var mycket mer taggade. det var på en fredag, så då har de fyrverkerier i slutet på matchen. Braves vann igen, jeeeejjj! Det här är nog det mest amerikanska som jag har gjort här. Innan så är det en massa folk som sitter och grillar och har picknick utanför på parkeringen, sen är det en marknadsstånd med tröjor, kepsar och grejer med Atlanta Braves märken. Inne på arenan har alla baseball kläder och så finns det MÅNGA matställen, fast-food, popcorn, pretzels, allt man kan tänka sig. Vi åt typiska american hotdogs, som är dubbelt så stora än vanliga. plus att det är så mycket vitt bröd att det inte går att äta upp allt, haha. Kylie åt sin med melted cheese på, såg inte speciellt gott ut, men det är tydligen vanligt här, usssschhh. Vi köpte också salted peanuts, såna som man får skala själv - kändes också väldigt amerikanskt.

kusin Jillian fyllde 10 år i veckan också, så vi var över på middag, presentöppning och tårtätning. Hon fick ett Tie-Dye kit av oss, så vi spenderade resten av kvällen med att göra t-shirts och hårband. För er som inte vet vad Tie-Dye är, man tar vita (oftast) grejer - kläder, kepsar, väskor, strumpor, allt möjligt - sen viker man eller bara skrynklar ihop det och sätter fast en massa gummisnoddar runt. Så väljer man vilka färger man vill ha, har på dom och sen måste man vänta tills nästa dag då man tvättar dom och sen är det klart! väldigt pyssligt, men jag tror att det är ganska populärt här, många har Tie-Dye grejer på sig i skolan. Väldigt messy när det är tre barn under 10 år, men kul var det.

Om två dagar börjar skolan igen, back to reality, läxorläxorläxor. bara en och en halv månad i skolan, sen är det en veckas lov igen. hej och hå vi ses



 Nu funkar det inte att ladda upp några bilder, bara den här. men som ni ser så var
det mycket mycket mer folk den här gången. jag får ta och ladda upp fler 
bilder senare, när det fungerar igen!

Och grattis till världens bästa Lisa och Emma som har fyllt 17 år nu i september, JAG SAKNAR ER!!











4 kommentarer:

  1. remember what we talked about sweetie. lets skype this week and update!

    SvaraRadera
  2. Hej älskling, kul läsa om dina upplevelser. Kom ihåg att inte plugga too much . Här är det 27,5 grader varmt och kl är 23 jag förstår vad du menar med värmen. Stor kram från mamma och pappa på rymmen någonstans på Kreta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. det är svårt att inte plugga.. Ni verkar ha det helt underbart, njut! kram <3

      Radera