Translate

söndag 24 mars 2013

PROM 2013

Var på min one and only american high school prom igår. Oj bad jul vi hade. Musiken kunde ha varit bättre, den var rätt gammal, men utöver det så var de jättebra.

Igår vid klockan 6 kom Skye och hennes mamma hit, vi tog lite bilder utanför huset och sen åkte vi iväg in till Atlanta. Vi åt middag på fränaste restaurangen. Aja hette den, asiatiskt. Vi åt sushi och pad thai. Prom var bara 10 minuter därifrån så vi kom fram dit vid halv nio. Dom hade en röd matta utanför tillochmed, och det var jättefint där inne. Jag tror att det var en grekisk ortodox kyrka eller nåt, stora pelare och grejer.
Temat var tydligen Carnival, så de hade ett stort asläskigt clown huvud på väggen. Så hade dom en chokladfontän, popcorn, och massa "mini-mat". Corndogs, sliders, chickenwings och massa annat. Dansgolvet var rätt stort också, mitt i rummet. Sen hade dom ett photo booth där man fick klä ut sig och ta en massa bilder.
Vi hade iallafall jättekul, mycket dans och mycket skratt. Nu är det bara två veckor kvar till springbreak, Las Vegas och California! Det ska jag nog klara av.






Mer bilder kommer!

1 kommentar:

  1. Finast på jorden. Tack för att vi får dela dina upplevelser. Fortsätt Carpe diem. Love mamman.

    SvaraRadera