Translate

torsdag 10 januari 2013

5 months anniversary!

skolan har börjat igen och allt är igång. Har inte hunnit skriva något på ett tag, kommer hem vid fyra och sen har jag läxor och träning, finns liksom inte tid till det just nuuuu.
Känns som att vi redan har gått i skolan några veckor, lovet bara flög förbi. Firar five months anniversary här i USA idag. Hjälp vad tiden har gått snabbt, bara 6 månader kvar! och enligt de flesta så kommer den här tiden gå ännu snabbare.
I helgen hade jag ett meet med simningen, vi fick alla rätt bra tider med tanke på att vi inte har tränat som vanligt under lovet. Nu i januari har vi 4 meets på tre veckor, sen är simsäsongen slut. Första är på lördag.

Jag var också på något som heter "Botanical Garden", vi var där sista kvällen de hade alla julbelysningar uppe, så fint! Man gick runt på ett jättestort ställe och tittade på en massa lampor och fontäner och blommor och allt möjligt. dom hade tillochmed en liten djungel i ett glashus där det var jättevarmt och skönt. Efteråt åkte vi till "The Varsity" som är ett matställe. kan inte riktigt kalla det för en restaurang. Det som finns att äta är hotdogs, hamburgers, fried pie, fries and onion rings. Men det är ett känt ställe, och mycket folk kommer dit, även fast det inte är speciellt gott. Whenever det är en kändis i Atlanta så kommer dom ofta dit. Det är världens största Drive-In Restaurant. Inte Drive-Through, Drive-In. Man kan nämligen parkera utanför, och så kommer de som jobbar där ut och du får beställa. sen har dom små bord som man kan sätta fast på fönstret i bilen, så sitter man där och äter. Vi gick in och åt dock, dom hade ungefär 10-15 kassor öppna och alla skrev "What'll ya have!" konstant. Det är deras "Catchphrase". Inte speciellt gott, men det var ändå väldigt coolt att se!

Sen i söndags var vi på CNN center i Atlanta. jag tror att de flesta vet vad CNN är, men för er som inte vet så är det en av de största nyhetskanalerna. Och deras huvudkontor är i Atlanta, så dom har en gigantiskt byggnad med alla rum och sånt där dom spelar in. Vi gick på en guidad tur, ganska häftigt var det att få se allt. Efter det åkte jag iväg till ett litet suprise-party som vi hade för Essi, en finsk utbytesstudent som åkte hem idag. Hon hade ingen aning om det så det var lyckat!
Nu är det onsdag. Hade dryland idag med simningen efter skolan, blev inte riktigt en träning, haha. vi lekte bara en massa lekar, inte speciellt seriöst. men kul var det iallafall! Får se om jag börjar på någon ny sport när den här tar slut.

tågräls med minitåg hade dom i botanical garden







en fin fontän




djungeln där dom hade massa dimma

Atlanta city


mer djungel



en annan fin fontän

landet rosa



sista fina fontänen




cool lampa av glass


det här är alltså vad vi åt. Jag tror inte att någon som äter på the Varsity tycker att det är särskilt gott. Man gör det bara för att det är något man "ska" göra i Atlanta.

Bilder på kändisar som var där, bl.a Obama och Ryan Seacrest
OS parken 


fontänen med os-ringarna

SVERIGE

CNN headquarters Atlanta

högsta taket någonsin

Audra, Brian, någon, Tammi

Längsta rulltrappan i landet utan stöd under

bättre bild på rullsen

Fake studion för oss att se

Här sitter dom och skriver allt som sägs på nyheterna, massa massa datorer, lika många på andra sidan också. sjuuuuuuukt, alla personer har ungefär 3 datorer var

flaggor

hela bottenplanet som om man tittar nära, är en karta över jorden

största tv:n jag sett



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar