Translate

måndag 26 november 2012

Getting ready for christmas!

JAG HAR EN KAMERA! oj vad jag är glad nu alltså, bilderna går inte ens att jämföra med de gamla. så nöjd.
black friday var iallafall jättebra, into så mycket folk som jag trodde att det skulle vara, men väldigt många ändå.
Vi lämnade huset 01.00 på natten och åkte först iväg till Best Buy, en electronics store. jag hade sett kameran jag ville ha där för ungefär halva priset. men vi kom en timme efter öppningstid så alla av den sorten var redan borta, haha.. så det var ju lite tråkigt.
efter det fortsatte vi till the mall. där var det full rulle. vi gick från affär till affär, men köerna var inte så himlans långa. bara i den första affären jag var inne i, då gick den längs med väggen runt hela. och så var det rätt mycket folk inne i dom populära också, hollister, abercombrie & fitch och dom. Vi gick runt i affärerna fram tills klockan var ungefär sju på morgonen, då min hostmom kom dit för då började hennes jobbpass. vi sa hej lite snabbt, och sen satte vi oss i bilen påväg hem. fast vi stannade på ett till best buy, target och walmart för att hitta min kamera. jag hittade inte den jag först skulle ha, eller mitt andra val.. men vi pratade med killen där och han föreslog den jag köpte. och den är ungefär exakt samma som den jag skulle köpa, så det var bra!

Nu är det söndag kväll och imorgon börjar skolan igen. Fast vi går bara i skolan i tre veckor, och sen är det två veckors christmas break.
och idag var vi och valde julgran, det gick ganska snabbt för vi hittade den perfekt efter tio minuter eller  nåt. kändes kkonstigt att välja gran och massa när den är strålande sol och påskväder. men det var kul, och annorlunda än hur vi gör det hemma i sverige.
när vi kom hem satte vi upp granen och pyntade den, och så tog vi fram andra julgrejor också. Vi hängde upp julstrumporna framför the fire place, jag fick välja en igår. Så nu är det mysigt och juligt här  i huset, och så har vi gjort en brasa också. jättemys.

tree farm



our christmas tree!


hål med nät i, till granen.



blååååå Himmel

ost och jättegoda pretzel kex.

ny tekopp


cousin Jillian



Jasper

Kaliyah

almost ready...

Ellie

done!

christmas stockings

Gus is on our tree 

mine






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar