Translate

måndag 4 mars 2013

day 3: Epcot

tredje dagen var vi Epcot parken. Den är lite mer "vuxen", inte lika mycket barn. Men det fanns ändå rätt många karuseller och sånt. Vi gick upp tidigt den dagen också, såklart. Fint väder redan från att vi vaknade, så shortsen och solbrillorna åkte på direkt. Sprang runt ett tag och åkte rides, sen gick vi runt på deras world-market. En gigantisk utställning av massa olika länder. Canada, Japan, Mexico, Kina, Tyskland, Norge, Frankrike, England och Marocco tror jag att det var. Dom hade liksom byggt upp en liten del av det landet och så hade dom restauranger och små affärer med grejer från det landet. Plus att alla som jobbade där kom från det landet också. Det fanns ju inget Sverige (surprisingly), men i Norge delen så hade det lite svenska grejer. Bland annat annas pepparkakor, marabou, daim och lingonsylt. Så lite sånt fick vi med oss hem.
Vi åt lunch "i" England, fish-and-chips of course. Gott vare. Sen på kvällen hade även de fyrverkerier över en liten sjö de hade där. Jättemys.


typiskt amerikanskt frukost ställe, Shoney's.



















det här var det coolaste, man blev inklämd i något som skulle föreställa en rymdraket, och sen skulle man styra den, plus att de på något sätt gjorde så att det kändes som att man faktiskt lyfte och flög, as häftigt.








NEMO









World market


England

Japan

lunch på en pub i London

träffade min idol

Marocco

fortfarande England

en grotta i Canada


England

Paris och eiffeltornet

törnrosa var där

en man i Paris som balanserade på en massa stolar

Marocco

också Marocco

Konstigt Japan hus

Kina

Kina

Vanilla-Chocolate Swirl

USA såklart

jättejättejättejättejättebra acapella kör

Italy

mer Italien

Tyskland

Norge

SVERIGE SNACKS

Troll i Norge

MARABOU

åh vad glad jag blev


Mexico 


mexicansk middag 

de hade en inomhus pyramid


sååååååååååå gott


från restaurangen alltså


Vi åt alltså på en uteservering i Mexico, fast den var inomhus, det var rätt fränt. det är inte himlen ni ser, utan ett tak alltså, lite svårt att förklara.






laser-show på kvällen

först hade dom bara en stor flotte med eld som exploderade, en vildare version av svenska majbrasan ungefär.

mer fyrverkerier 




1 kommentar:

  1. Många härliga minnen genom dina kort. Epicot, världens bästa ställe om man gillar flyg o rymdraketer förstås.....och vem gör inte det?
    P.s har en ny helikopter att styra. kul va!. D.s.
    Kram P

    SvaraRadera